Üye Olmadan Linkleri Görmek

Üye Olmadan Açılmayan Linkler Nasıl Görüntülenir?

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir...
Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz...
Linkleri görmek için 5 saniyenizi ayırarak üye olun...
Mailinize gelen aktivasyon kodunu onaylayın...


bla bla bla bla...


Yukardaki ya da benzeri uyarılara hepimiz denk gelmişizdir.Sizde benim gibi araştırmacı ve internette çok gezen biriyseniz, bu ve benzeri içeriklere denk gelmişsinizdir. İstediğiniz basit bir program linki olsa da bazen Google’ın ilk sayfasında çıkan sitelerin hepsi o link için üyelik isteyebilir. Çok sinir bozucu bir durumdur. Belkide bir daha hiçbir zaman uğramayacağınız sitelere üyelik bırakmışlığınız olmuştur. Bu da yetmezmiş gibi bazıları aktivasyon ister ve işin iyice çılkı çıkar. Hele ki bazı siteler resim doğrulama kodunun derecesini o kadar abartır ki, defalarca çıkan captica kodunu yazmaya çalışırsınız. Aylar geçer ama bir kere uğradığınız o site sizi rahat bırakmaz ve sürekli saçma sapan spam mailler gönderir. Mail adresinizi izinsiz vede gereksiz başkaları ile paylaşır vs... Hele bazıları işi abartıp üyelik için para yada referans ister veya üyeliğe kapanmıştır derse iyice sinir bozucu olur...

Şimdi bu kalabalığa takılmadan linkleri nasıl görebiliriz ona bakalım


Gizli Linklerin Açık Şeklini Bulmak


Gizlenmiş linklerin açık şekildeki vaziyetine nasıl ulaşabiliriz beraber bakalım.

1.) Yedek Mail Yöntemi


@benim yöntem :)

Sizde benim gibi web gezginiyseniz kullandığınız eposta dışında, yardımcı ikinci bir eposta adresi alın. Bağımsız bir kullanıcı adı ve şifre belirleyin . Bu maili sadece üyelik isteyen forumlarda veya bir kez lazım olacak diğer ortamlarda kullanın.
Üyelik isteyen her foruma veya platforma böyle üye olunup, mynet veya yandex mail vb. bir eposta adresi kullanılarak hem işinizi görmüş hemde istenmeyen maillerin karmaşasından gerçek eposta adresinizi korumuş olursunuz.
 Neden  yandexmail vb.; çünkü diğer mail servisleri hotmail, gmail, yahoo gibi otomatikmaen  facebook, youtube, +1 vs. gibi servislerle direk etkileşime girmiyor. Böylece birde sosyal paylaşım sitelerinin profil uygulamaları ile uğraşmamak için.



2.) Spider Bot Yöntemi


Sipider bot gibi sayfayı görüntüleyebilirsiniz. Firefox tarayıcıda biraz teknik bilgiye sahip olanlar için ayarları değiştirilip uygulanabilir bir yöntemdir.


3.) Üyelik Siteleri Yöntemi

Üyelik isteyen platformlara daha önce kayıt olmuş kullanıcı adı ve şifresi gösteren online siteleri deneyebilirsiniz.

http://bugmenot.com/

http://www.haziruyelik.com/

http://password-login.com/ 



4.) Arama Motorları Önbellek Yöntemi



Örneğin googlenin önbellek görüntüsü kullanılarak linkler açık hale gelebilir.



5.) Site Geçmişine Bakarak

Arşiv sitelerinden yararlanabilirsiniz.

http://archive.org/index.php



6.) Kaynak Kodlarına Bakarak



Bu yöntemde sayfanın kaynak kodlarına bakarak linklere üye olmadan ulaşmaya çalışmak.Bunun için açtığımız sayfanın üstünde sağ tıklıyoruz ve ‘kaynağı göster‘e basıyoruz.


Karşımıza sitenin ziyaretçiler tarafından görüntülenebilen kaynak kodları çıkıyor.Yakardaki resimde gizlenmiş linklerden önce yazan ”Bunun Çözümü aşağıdaki programda” gibi yazısını kopyalayıp, kaynak sayfamızda ‘cfrt-f’ komutuyla aratıyoruz.Hemen altındaki kodların arasında linkler vardır.Bu yöntemde hala bazı sitelerde işe yaramaktadır.




7.) Site Boşluğu Arayarak


Bazı siteler linkleri değil üye olmadan sayfayı dahi göstermezler . Bunun için siteye girdiğinizde gelen üye ol sayfası dışında anasayfadan açık olarak gösterilen sayfalar varsa önce oraya giriş yapıp sonra istediğiniz sayfaya ulaşmaya çalışılmalıdır.




8.) Yazdır Butonu Yardımı Alarak


Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor
Linki Gorebilmek icin Uye Ol veya Giris Yap

Örnekteki site kasper için linkleri ziyaretçilere kapatmış durumda.Üyelik istiyor ve üstelik aktivasyon da istiyor. Linkleri almak için yapacağımız işlem çok basit.Resmi büyütüp incelediğinizde sağ üst köşede ki Yazdır buttonu’na (Bazen çıktı al yazabilir, yabacı sitelerde print) tıklıyoruz.Tıkladığımızda şöyle bir beyaz sayfa karşımıza geliyor.

Resimde de görüldüğü gibi 2 sn içinde yazdır sayfasına ulaştık ve linklerimizi görüyoruz.Yapacağımız işlem bu kadar basit. Bu yöntem smf forumlar da yazdır butonu varsa %90 işe yarar.








Viewing Links Without a Member


Yorumlar

  1. Adsız24.1.14

    1-) Yedek Mail Yöntemi
    @benim yöntem :)

    Sizde benim gibi web gezginiyseniz bir tane mynet den yedek mail alın . Bir kullanıcı adı ve şifre belirleyin . Bu maili sadece üyelik isteyen forumlarda kullanın. Bir daha lazım olduğunda kafanız rahat olur.
    Üyelik isteyen her foruma böyle üye olunup, mynet mail vb. bir mail adresi verilir. Neden mynetmail vb.; çünkü diğer mail servisleri gibi (hotmail, gmail, yahoo) dolasıyla facebook, youtube, +1 vs. gibi servislerle etkileşime girmiyor.

    Burdan nasıl mail alacagım açıklaman mümkünmü cankus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.mynet.com
      giriş yap üste email yazıyor > hesap oluştur >yeni üye >
      ilgili alanları doldurun > gerisi zaten basit.

      Sil
  2. Adsız24.1.14

    Tamamdır üsdat bu güzelmiş teşekürler cankus

    YanıtlaSil
  3. Adsız1.1.23

    Seeing Links Without Being a Member

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺