Cep Telefonunu Wap Push (Reklam) Mesajlarına Kapatmak



Mobil Wap Push (Reklam) Mesajlarına Kapatmak


Bıktıran reklamlar. Adımız, soyadımız, adresimiz kısaca her türlü kimlik bilgimiz ortalarda dolaşıyor. Durum böyle olunca çok dikkatli olmamız gerekiyor.

WAP Push Nedir?

Metin içerikli mesaj metinlerinize bir bağlantı (link) eklenebilen; bu bağlantıyı mesaj içinde yer vererek yayınlanan bir tür reklam saçmalığıdır.

Bu oto mesajlardan nasıl engelleriz beraber bakalım.

TürkTelekom , Turkcell , Vodafon hatlarından

Wap Push mesajları (normal mesajlardan farklı bilgi mesajına benzer şeklinde gelen reklam mesajları) engellemek için telefonunuzun

Mesajlar (bazı telefonlarda web / wab ayarları ) bölümünden :
Ayarlar > Servis mesajları kapalı > Filtre açık > Oto bağlantı kapalı konuma getirebilirsiniz.

Telefon modellerine göre değişiklik gösterebilir ama eğer sorun çözülmedi ise (ki büyük ihtimal çözülmemiştir.) servis sağlayıcınızla iletişime geçmelisiniz. Sonra müşteri temsilcisine bağlanana kadar sinir krizi geçirip, sorunun hala çözülmediğini görüp akıllı cep telefonundan numaraları engeleyebilirsiniz ama buda geçici bir çözüm oluyor çünkü sürekli başka numaralardan mesaj yada arama yapıyorlar, şimdi diyeceksiniz şikayet edelim, ortada bir dolandırıcılık falan yoksa yani sadece reklam varsa önce bu yolu takip edenlerin kafiyeli cümlelerinden oluşan haykırışlarını internetten okuyabilirsiniz.

Kısaca mesajları sessize alın, acil bir şey olsa aralar zaten zırt bırt ötmesin, yaşadığınız toplumun gerçeklerini ve gidişatını kabul edip her söylenene kanmayın. Selametle kalın.



♥... Bu içerik WebKenti.Net tarafından hazırlanmıştır.
Yorum bölümünden fikirlerinizi veya eklemek istediklerinizi belirterek, bizlere ve diğer kullanıcılara yol gösterip yardımcı olabilirsiniz.
Sosyal paylaşım butonlarını ( M B t f P G+1 vb.) kullanarak, faydalı bulduğunuz bilgileri beğenebilir ve paylaşabilirsiniz. ...♥

Yorumlar

  1. Adsız12.11.17

    Teşekkürler, elinize sağlık iyi insanlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺