Orjinal Windows Ve Office .iso Kalıplarını İndirin

Microsof Resmi Kanalından Orijinal Windows Ve Office .iso Kalıplarını İndirin


Microsoft ilk günden itibaren son kullanıcının orijinal Windows ve Office .iso kalıplarını indirme bağlantılarını bulunmaz yapmak için özel çaba sarf etmiştir. Acemi kullanıcı için Microsoft'un sitesinden orijinal kalıpların indirme bağlantılarını bulmak karanlık bir arayışa gitmek gibi olmuştur. Ve Microsoft bu yapısından hiç vazgeçmemiştir.



Orjinal Windows ve Office .iso Kalıplarını kolayca indirmemizi sağlayan Microsoft Windows and Office ISO Download Tool programı ile bu eksiklik daha basit çözülebilir duruma gelmiştir.

Ancak harici bir program kullanmak dışında  aslında  direk Microsoft serverlarından dosyaları download edilmesi daha kolay ve hızlıdır.

Windows ISO Downloader servisi Windows ve office sürümlerinin Microsoft sitesinden indirilmesi işlemini büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Servis de ayrıca Karşıya yüklenmiş dosya tarihi, Dosya boyutu ve SHA1 değerleri gibi ayrıntılı bilgi vermesi oldukça faydalıdır.

Kısaca bu faydalı hizmet bize direk indirme bağlantılarının linklerini vermekte, dolayısıyla dosyaları direk Microsoft sunucularından alındığı için indirme hızının oldukça yüksek olması çok önemli bir avantaj sağlamaktadır.

Son olarak bütün yazılımların orjinallerini kendi sitelerinden indirmeyi tercih ediniz.



Download Original Windows And Office .iso Patterns

Yorumlar

  1. ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNE SAĞLIK ÜSTAT. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iLGİNİZE BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ.

      Sil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺