Yediğim Kazıklar (Sucuk)


Geçmiş zaman alışveriş yapıyoruz Şahin sucukları hediye dağıtıyor. Aslında bu gibi konularda hassas olduğumdan sürekli aldığım marklar vardır. Dedim bir değişiklik olsun, ufak kutuda bir koli aldım.


Başta söyleyim ben şahin sucuklarını hiç beğenmedim. Şimdi düşünen varsa lezzet ayrı bir konu diye , daha öncede sucuk yemişliğim var yani az çok kaliteden anlayabiliyoruz. Yedik bir sorun olmadı. İçinden çıkan kodları gönderip çekilişe katıldık.

Bir gün bir telefon (03523150700) geldi şahin sucuklarından arıyoruz puzzle kazandınız diye. Adresimi iletişim bilgilerimi söylediler, teyit için aradıklarını ve ürünün bir hafta içinde kargo ile ulaşacağını bildirdiler. Tamam dedim gönderebilirsiniz.

Kısaca bir kaç tane puzzle ve telefon kontörü çıkmış. Faturalı hat kullandığım için sanırım kontörler zaten gelmedi. Puzzle de gelmeyince aradım ve durumu izah ettim, elime ulaşmadı diye. Biz gönderdik ulaşır dediler. Neyse hiç bir hediye gelmedi sonuçta bende üzerine düşmedim.

Sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın, taklit ve tağşiş yaptıkları yani ürettikleri gıdaya hile karıştırdıklarını tespit ettiği listesinde Şahin sucuklarını gördüm.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın internet sitesinde bu ve benzeri sıkıntılı ürün piyasaya sürenlerin listesi yayınlanır sizlerde kontrol edebilirsiniz.

Kısaca hediyemizi alamadığımız gibi birde içinde sağlıksız ürünleri tükettiğimiz kaldı. Baktım ki internet geçmişinden bu olay siliniyor. Dedim internet hafızasında bulunsunki herkesinde koyun olmadığı ve unutmayanlarında olduğu bilinsin.


Haydi selametle....

Yorumlar