En İyi Uzaktan Bağlantı Programı




En İyi TeamViewer Alternatifi Programlar

Bilgisayarlar arasında uzaktan bağlanarak masaüstü erişim ile bir çok sorun çözülebiliyor. Uzak masaüstü destek programı olarak en çok bilinen program TeamViewer ama kullanım süresi limiti, güvenlik açıkları ve bağlantı sorunları başta olmak üzere derdi bitmeyen benimde tavsiye etmediğim bu programın en önemli özelliği kullanım kolaylığı olması nedeninden çok fazla kişi tarafından tercih ediliyor.


TeamViewer 'dan daha kolay kullanım kolaylığı ve daha fazla özellik içeren uzaktan bağlantı, uzaktan yönetim, uzaktan erişim, uzaktan kontrol, masaüstü paylaşımı, web konferansı, çevrimiçi toplantı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi bir çok özelliği ücretsiz sunan sizlere tavsiye edeceğimiz programlar.

AeroAdmin

Program portable, ücretsiz ve Türkçe. Kullanımı çok kolay ve basitçe işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hafif bir program olduğundan düşük hızlarda etkin kalabiliyor.
Eksi yönleri; Sezgisel arayüzü zayıf, gelişmiş özellikler temel düzeyde, uzaktan erişim sırasında internet hızına bağlı olarak veri paketleri yavaşlığından ekran netliğinin bozulması ve tepkime süresinin artması.




Kullanımı kolay bir uzaktan bağlantı yönetim programı arayanlar için faydalı bir çözüm.

https://www.aeroadmin.com/tr




MSP360 Remote Assistant

User program portable, ücretsiz, kullanımı kolay, Windows, MacOS, iOS ve Android altyapılarını destekliyor. Sistem yöneticilerine yönelik profesyonel özellikler ve sezgizel arayüzü oldukça başarılı. Kişi yada süre kısıtlaması olmaması en önemli özelliği...
Eksi yönleri; Türkçe dil desteğinin henüz eklenmemiş olması, indirme linki site anasayfasında olmaması. Sistem yöneticileri için gelişmiş özelliklerin beta olması. Farklı bir uzaktan erişim programı açıkken çalışmaması. Karşılıklı bağlantı hızını yüksek istemesi.

Aslında https://www.msp360.com bir bulut çözüm ve yedekleme şirketi. Şirket sistem uzmanları için geliştirdiği bu programı ücretsiz kullanıma açması uzman kullanıcı için alet çantasında olması gereken çok faydalı bir araç durumuna getirmiş.

İndirme bağlantısı :
https://www.msp360.com/download.aspx?prod=cbra

Bu sayfa da iki adet indirme bağlantısı verilmiş araç bulunmaktadır.



1. Download bağlantı tam (Admin) sürümdür. Programın inmesi için kayıt bilgilerini doldurulmasını istiyor. Uzaktan işlem yapacak admin bilgisayara bu versiyonu kuruyoruz. (MSP360™ Remote Assistant).

2. Download bağlantı hızlı (User) sürümdür. Karşı tarafa şunu indir diye bağlantısını vereceğiniz sadece uzaktan erişime imkan sağlayan, başka bir işleme gerek olmayan client destek çözümdür. İkinci programı indirmek için kayıt olmanıza gerek yoktur. (Remote Assistant Quick Support Version).


Tabiki iki tarafta 1. seçeneği indirebilir ama karşılıklı bir iş yapılmayacaksa uzaktan bağlanılacak bilgisayara sadece 2. seçeneği indirmesini söyleyip download edilen .exe dosyasını çift tıklayıp çıkan ID ve PIN no'yu size söylemesi yeterli.

Alternatif:

AnyDesk
https://anydesk.com/tr

Alpemix 
https://www.alpemix.com/tr

Haydi kolay gelsin.

Yorumlar

  1. Teşekkürler ben de uzun yıllar teamviewer kullananlardanım hatta belli bir süre ücretlisini kullanmıştım alternatifleri öğrendiğimiz de iyi oldu çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teamviewer ilk başlarda diğerlerinin önünde bir programdı ama zamanla sorunları ve kısıtlamaları bıktırdı. Alternatif her zaman son kullanıcı için iyidir.

      Sil
  2. bilgilendirme için teşekkürler blogunuz çok faydalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katkılarınız için teşekkürler.

      Sil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺