Online Matematik Çözücü


Online Matematik Problemi Çözücü



Matematik soruları çözücü editörler ile çevrimiçi olarak girdiğiniz problemleri çözüp size adım adım çözüm yolunu gösteriyor. Ayrıca grafik desteği de sunan bu editörler; basit matematik (dört işlem), trigonometri, cebir ve geometri problemlerini kolayca çözebiliyor..

Online Matematik Soruları Çözen Siteler


Online Matematikçi
Matematik sorularının çözülmesini basamak basamak, aşama aşama yapımında yol gösteren faydalı servisler. Ücretsiz matematik problem çözücü, adım adım açıklamalar ile cebir ödev sorularına cevap verir .

Mathway
https://www.mathway.com


Microsoft Mathematics
https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=15702


Online Integral Calculator 
http://www.wolframalpha.com/calculators/integral-calculator/


AllMath
https://www.allmath.com/

Photomath
https://photomath.net/


iMathematics
http://www.mobixee.com/portfolio/item/imathematics/


MyScript Calculator
https://www.myscript.com/calculator/


Graphing Calculator
https://www.desmos.com/calculator


Khan Academy
https://tr.khanacademy.org/


Mathematicus
https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/mathematicus/9wzdncrdx2ln

calculator-online.net
https://calculator-online.net/tr/ratio-calculator/

calculatored.com
https://www.calculatored.com/math/calculus/integral-calculator




Eski Yunanca matesis kelimesi matematik kelimesinin köküdür ve ben bilirim anlamına gelmektedir. Daha sonradan sırasıyla bilim, bilgi ve öğrenme gibi anlamlara gelen μάθημα (máthema) sözcüğünden türemiştir. μαθηματικός (mathematikós) öğrenmekten hoşlanan anlamına gelir. Osmanlı Türkçesinde ise Riyaziye denilmiştir. Matematik sözcüğü Türkçeye Fransızca mathématique sözcüğünden gelmiştir.



_______0_______

Önemli Not: 
Selamlar , matematik konusunda uzman arkadaşımız artık Aramızda değildir. Dolayısıyla sorduğunuz sorulara cevap verememektedir. Aşağıda yayınladığı açıklama ile iletişimi kesmiştir. Saygılarımızla.

- " Bilginize: WebKenti.Net (webseyyahi.blogspot.com) adresi dışında bana ulaşmanız mümkün değildir. Bunun iki nedeni bulunmaktadır.

Birincisi; ben istemiyorum çünkü bazı şeyler bana çok acı veriyor . En çokta zamanında torpilliler yüzünden memur olamamam beni çok üzdü . 2010 yılından beri yurtdışında gurbet elde tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum . Bana en çok koyan ve içimi acıtan ise bu torpil olayının toplum tarafından normal bir şeymiş karşılanması ve torpili olanın itibarının artması,  torpilsiz olanların enayi gibi görülmesi oldu . Lütfen bu çürümüşlüğü destekleyen toplum bireylerine yardım etmemi istemeyin !
İkincisi; adaletsizliği seçmiş kişilere ücretsiz yardım edecek kadar aptal değilim. Saygılarımla... "

_______0_______



Yorumlar

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺