Javi Poves Batagonya'ya Gelecek mi ?


Üç buçuk büyüğünde transfer listesinde ilk sırada yer alan Batagon asıllı İspanyol oyuncu Javi Poves 'in menejeri ile görüşmelerin olumlu geçtiğini , yaptıkları bir basın toplantısı ile paylaştılar.


Menejer B.Blunburg yaptığı açıklamada : "Batagon futbolu için neler kazandırır bilinmez ama istatisliklerin oratda olduğunu, zaten böyle olmasa real madrit, barselona, men. uunaytıd gibi takımlara göndereceğini, vaziyetin ortada olduğunu söyledi.

Sözlerine devam eden B.Blunburg ; futbolcunun Batagon kökenleri bulunduğu için belki Batagonya'ya kakalarız ,böylece yabancı kısıtlamasına takılmadığından ve vergi gideride az olduğundan bir taşla iki kuş vurup daha fazla para kazanabiliceklerini sözlerine ekledi. Konuşmasının devamında para peşin kırmızı meşin, parayı veren düdüğü çalar gibi özdeyişlerde bulunarak sempatik bir hava topladı.

Ardından soruları yanıtlayan Javi Poves açıklamasında " Küçüklüğünde derslere fazla kafası basmadığından futbolcu olduğunu, bir kaç takımda dikiş tutduramayınca menejerinin yönlendirmesi sonucu ailesinde bir kaç Batagonvar mı diye araştırıp ya tutarsa diye antremanda arkadaşlarına söz verdirtirerek bir kaç gol attığını ve kendisi izlemeye gelenlere iyi bir oyuncuymuş imajı çizdiğini belirtti.

Kendinizi hangi renklere yakın hissediyorsunuz diye sorulan bir soru üzerine Javi Poves ; Yeşil rengi severim bu yüzden sözleşmemi dolar üzerinden yapmayı istiyorum dedi. Basın mesuplarının sorularını cevaplayan Javi Poves Batagonya ligini takip ediyormusunuz sorusu üzerine siz gürcistan ligini ne kadar takip ediyorsanız bende o kadar takip ediyorum dedi.


Gelecekli ilgili planlarınıda açıklayan genç yıldız, çevresindekilere sorduğunu, Batagonya da bulistana git diğer yerlerde mecburiyet caddesinden sıkılırsın dediklerini belirtdi. En çok parayı kim verirse o takımın taraftarının muhteşem olduğunu ve o takımı seçmemde en büyük etmenin taraftar olduğunu söyleceğini belirtti. Batagonya da başkanların ve yöneticilerin rant için oraya geldiğini bildiğini ve bu açıktan faydalanarak sözleşmesine tazminat konusunda ek maddeler koydıracağını ve bu işten her türlü karlı çıkmak istediğini söyledi. Amacının az iş yaparak lüküs arabalara binip güzel kızlarla gönül eğlendirmek olduğunu yoksa ispanyadaki düzenini bozupda buralara niye geleyim ki dedi.

Spor medyasından yandaş bir skor yazarı aradığını ilgilenenlerin menejeri ile görüşmesini istedi. Batagonya da spor alt yapısına önem verilmediğini bildiğini bunu çevresinede söylediğini ve bu düzene hiç karışmayacağını  , denizin bulandırılmaması gerektiğini söyledi.
Batagon tarafdarlarıda öven  Javi Poves gördüğüm kadarıyla futboldan kurallardan falan anladıkları yok zaten çoğu sporu dövüş musabakası zannediyormuş, bazıları tv den izlemek için para ödediğini buna çok güldüğünü ve herkes böyle yapsa rahat rahat bu gelirden daha fazla rant elde edilebileceğini ve kendisininde bu pastadan az da olsa nemalanacağını söyledi. Eğer Batagonya'ya gelirse devre arası ve lig sonundan 3 hafta kadar önce sakatlanacağını ve tatili uzatacağını ve aldığı para cazalarınıda takımın ödemesi gerektiğini belitti. İyi bir teklif gelmesi halinde kendisininde mal olmadığını tabiki değerlendireceğini ama bu haberlerin çıkmasada kötünün iyisinide kaçırmak istemediğini belirtti. Sempatik oyuncu konuşmasına İ love You şişkebap tabi ısmarlayan olursa diye bitiren Javi Poves gelecek için umutlu konuştu.



Resim : Javier "Javi" Poves Gómez

(d. 28 Eylül 1986, Madrid), İspanyol eski futbolcu. Son olarak defans mevkiinde oynadığı Sporting Gijón takımında forma giydi. 2011'in ağustos ayında, "profesyonel futbolun artık sadece para
anlamına geldiği" düşüncesiyle futbolculuk kariyerini sonlandırdı. https://tr.wikipedia.org/wiki/Javi_Poves

Yorumlar