Seboreik Dermatit Tedavisi 7

Seboreik Dermatit Bölüm 7


Seboreik Dermatit ile mücadeleyle geçen yılların ardından sizlerle 09.06.2012 yılında paylaştığım , "Seboreik Dermatit (Kepek) Tedavisinde Çözüm" makalem ile yardım etmeye çalıştım. Bu süre zarfında yorumları ve sosyal medya başta olmak üzere çeşitli platformlarda sitemizi kaynak göstererek paylaşımda bulunan , değerli yorumlarıyla yazımıza katkıda bulunan ve özellikle yardımcı olmaya çalışan  Ö. Güngör , M. Demirgölbaş , M. Adler  başta olmak üzere tüm iyi insanlara teşekkür ederiz.



Çalışmalarımız devem etmekte , yeni gelişmeler ve yeni etken maddeler ile çalışmalarımız sürmektedir.

Sizlerinde tahmin edeceği üzere zamanımız ve imkanlarımız kısıtlıdır. bu nedenden yayının ve çalışma sonucunda oluşan geri bildirimler DMCA tarafından lisanlanmış ayrıca P&G ile iletişime geçilip sonuçlar gönderilmiştir. (Olurya belki tıbbi anlamda bir forma dönüştürülebilirse insanlığa bir katkımız olur).

Proje yeni bir gelişme yada değişiklik oluncaya kadar kullanıcı yorumlarına kapatılmıştır. Yani yazacağımızı yazdık söyleyeceğimizi söyledik. Bundan sonraki çalışmalarımız eğer olumlu bir sonuç çıkarsa tekrardan bu başlık altından aktive geçecektir.
Zaman olarak bir tarih vermek olanaksız lakin işe yarar bir şeyler üretmeden paylaşım yapmak anlamsız olacaktır.


Önemli Not: 
WebKenti.Net (webseyyahi.blogspot.com) adresi dışında bana ulaşmanız mümkün değildir. Bunun iki nedeni bulunmaktadır.

Birincisi; Ben istemiyorum çünkü Tr ile ilgili çok fazla şey bana acı veriyor. En çokta zamanında torpilliler yüzünden memur olamamam beni çok üzdü ve hayatıma farklı bir yön verdi. 2010 yılından beri yurtdışında gurbet elde tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum. Bana en çok koyan ve içimi acıtan ise bu torpil olayının toplum tarafından normal bir şeymiş karşılanması ve torpili olanın itibarının artması, torpilzede olanların enayi gibi görülmesi oldu. Lütfen bu çürümüşlüğü destekleyen toplum bireylerine yardım etmemi istemeyin !

İkincisi ; Bir ışık olduğunda eskisi gibi bu platformdan ücretsiz hizmetlerimiz devam edecektir. O zamana kadar herkese şifalar dilerim. Sağlıcakla kalın...

Umarın izah edebilmişimdir.

Velhasıl kelam, Yıktık perdeyi eyledik viran, Sürç-i lisan ettiysek affola !

Haydi Selametle...




WEBSEYYAHI : Executive Trainer, Strategic Planning Specialist, The Counselor .(USA) - HAYAL  J. CLARISSE