Fotoğraf Ebatını Online Büyütmek

Fotoğrafları Kalitesinden Kaybetmeden Görüntü Boyutunu Büyütün

Resim, fotoğraf gibi görsel imajlarınızı yakınlaştırarak büyüttüğünüzde pikselleşme ve bozulmaların başladığını görmüşsünüzdür. Profesyonel olarak bir resim düzenleme editörü kullanarak bu resimleri piksel piksel işleyerek en az veri kaybı ile büyütmek mümkün lakin bu gibi işlemleri manuel yapmak çok zaman alıcı ve uzman kullanıcı deneyimi istediğinden pratik değildir.


Fotoğraf Boyutunu Online Büyüten Siteler

Şimdilik geliştirme aşamasında olsa da fotoğraflarımızın görüntü kalitesinden minimum ödün vererek büyütmek(ölçeklendirmek) istediğimizde yapay zeka yardımı ile bize bu işlemlerde yardımcı olacak online servislerden faydalanabiliriz. Kullanımları oldukça kolay, resim yüklüyor ve kaç kat büyütmek istediğinizi belirtip işlemin bitmesini bekliyorsunuz hepsi bu kadar.

https://imageupscaler.com/

https://icons8.com/upscaler

https://bigjpg.com/

https://deep-image.ai/

https://letsenhance.io/


Kısa zamanda video dahil ses ve görsel işleme konusunda yapay zekanın çok başarılı olacağı aşikar. Bu nedenden internette gördüğünüz her şeye düşünmeden ve araştırmadan inanmamanızı bir not olarak ekleyelim.




Yorumlar

  1. Yakında fotoğrafcılara hiç iş kalmayacak gibi güzel bir uygulama teşekkürler bende müsait bir zamanda bir kaç fotoğraf üzerinde deneyeyim bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendilerini geliştirenler ilerler tahminimce ama yapay zeka çok şeyi değiştireceği çok net.

      Sil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺