1 Yıl Sinyal Alınamayan Telefonlar Kullanım Dışı Kalacak


 Yedek Telefonlarınızı Yılda Bir Kez Şebekeye Bağlayın !

MOBİSAD yaptığı açıklamayı başka yerden de okursunuz. Özeti şu bir yıl GSM şebekesine sinyal göndermeyen telefonların EMEI numaraları kara listeye alınacak.

Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'nde (MCKS) olmasına karşın, elektronik haberleşme şebekelerinden kesintisiz 1 yıl hizmet almayan cep telefonlarının bağlantıları sona erdirilecek.

Yani parasını verdiğiniz, vergisini ödediğiniz, her şeyi ile yasal bir cep telefonunu 1 yıl içinde hiç kullanmazsanız, telefon aynı yurtdışından gelen kayıtsız telefon muamelesi görecek. Tabi bu sadece telefonlar değil GSM bağlantısı olan tablet, mini pc, navigasyon vs. her tür cihaz için geçerli.

Yok benim ikinci telefonum, yok ben bir yıldır yurtdışına gittim, yok benim telefon çift simli diğerini kullanmadım, yok ben vergisini , faturasını ödedim, yok ben duymadım, yok ben bilmiyorum demeyin.


İzahı olmayan şeyin , mizahı olur. 


Yorumlar

  1. Adsız29.1.24

    esimleri yalan etmeye çalışıyorlar dinleyemedikleri için :D yol bulunacak artık simsizliğe.resmen 2 taraf var dünyada bir kısmı özerk kalıp gizli kalmayı yaşam biçimi olarak benimsemis diğer kısım tam bir kontrol manyağı ve sürekli olarak sobeleme etiletleme ve fişleme peşinde.şu dünyayı düzene sokacağız derken maymun ettiler hepimizi :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺